Bluring page after searching on AniDB in Firefox 1.5 [NOBUG]

already fixed bugs

Moderator: AniDB

Locked
RobinWH
Posts: 2
Joined: Thu Dec 15, 2005 10:18 pm
Contact:

Bluring page after searching on AniDB in Firefox 1.5 [NOBUG]

Post by RobinWH » Thu Dec 15, 2005 10:22 pm

If you type any anime title in firefox 1.5 to search frame on main page, the title you search will at first loading normaly and at end of loading, the suddely becomes all blury. Can please make something with it? Thank you.

User avatar
Rar
AniDB Staff
Posts: 1471
Joined: Fri Mar 12, 2004 2:41 pm
Location: UK
Contact:

Post by Rar » Thu Dec 15, 2005 10:36 pm

Bablefish, oh how we hate thee. Can you say that again, in whatever your mother tongue is? On the other hand, if you're an american, can you just draw a picture or something?

Rar

Guest

Post by Guest » Fri Dec 16, 2005 8:20 pm

Rar wrote:Bablefish, oh how we hate thee. Can you say that again, in whatever your mother tongue is? On the other hand, if you're an american, can you just draw a picture or something?

Rar
Ok, ok, when again, then again. And no, I'm not stupid american. I am from czech rep.
If you write into searching frame on main page AniDB any anime title and press enter or click search, then result of searching begins to load. And here is roadblock: loading is doing well, but after that, suddenly page becoms all fuzzy, blury (or what other word describes it).
If you wish give email and I send you snapshots.
Browser: Firefox 1.5

User avatar
Rar
AniDB Staff
Posts: 1471
Joined: Fri Mar 12, 2004 2:41 pm
Location: UK
Contact:

Post by Rar » Fri Dec 16, 2005 8:29 pm

Use imageshack or any of the other sites we suggest to host a screenshot of what you mean. Sounds likes problem your end to be honest though.

Rar

Guest

Post by Guest » Fri Dec 16, 2005 11:00 pm

Rar wrote:Use imageshack or any of the other sites we suggest to host a screenshot of what you mean. Sounds likes problem your end to be honest though.

Rar
here are snapshots:
during loading:
Image
after loading:
Image

Der Idiot
AniDB Staff
Posts: 1227
Joined: Fri Mar 21, 2003 10:19 am

Post by Der Idiot » Fri Dec 16, 2005 11:31 pm

thats adblock at work.

you got 3 ways to fix this:

- don't use adblock
- deactivate the option "check div blocks"
- set a whitelist entry for anidb.info (@@http://anidb.info/*)

the funky thing about this specific bug is I can reproduce it only in 1 of my pc's. the other one works perfectly normal with the same settings.

User avatar
DonGato
Posts: 1296
Joined: Sun Nov 17, 2002 9:08 pm
Location: The Pampas, The land of the Gaucho!
Contact:

Post by DonGato » Sat Dec 17, 2005 1:14 am

And don't use Adblock in 1.5. Use Adblock Plus instead.

Der Idiot
AniDB Staff
Posts: 1227
Joined: Fri Mar 21, 2003 10:19 am

Post by Der Idiot » Sat Dec 17, 2005 2:36 am

DonGato wrote:And don't use Adblock in 1.5. Use Adblock Plus instead.
not that makes any difference as i can reproduce that with adblock plus :P

User avatar
DonGato
Posts: 1296
Joined: Sun Nov 17, 2002 9:08 pm
Location: The Pampas, The land of the Gaucho!
Contact:

Post by DonGato » Sat Dec 17, 2005 3:13 am

But it brings other quirks.

Locked