mylist export broken? [FIXED]

already fixed bugs

Moderator: AniDB

Locked
Thomas Halber

mylist export broken? [FIXED]

Post by Thomas Halber » Tue Nov 29, 2005 11:56 am

Well actually the export itsself does seem to work, but I'm not given a download link when its ready. Not in the message telling me its ready and not in the export center at http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=export . It just says 'download:' with no entry or link following.

Strange huh?

User avatar
su8zer0
Posts: 20
Joined: Sun May 15, 2005 1:22 pm
Location: Poland
Contact:

Post by su8zer0 » Sat Mar 18, 2006 4:41 pm

This topic may be a little outdated, but i'm having the same problem (no download link for mylist export) for ~2 days now. What could it be?

Loran

Post by Loran » Sun Mar 19, 2006 9:04 am

Me too, I can't download MyList export,
because there is no download link ;(

Neko-Musume
Posts: 56
Joined: Wed Feb 02, 2005 2:31 pm

Post by Neko-Musume » Sun Mar 19, 2006 5:08 pm

I had this problem too last time. Back then the solution was to queue a new mylist export which would replace the old one, and the new one had the download link.

Good luck!

User avatar
su8zer0
Posts: 20
Joined: Sun May 15, 2005 1:22 pm
Location: Poland
Contact:

Post by su8zer0 » Sun Mar 19, 2006 5:48 pm

Neko-Musume wrote:Back then the solution was to queue a new mylist export
It doesn't work for me, i've tried to queue new mylist export few times already, but there was no download link in any of them.

Neko-Musume
Posts: 56
Joined: Wed Feb 02, 2005 2:31 pm

Post by Neko-Musume » Sun Mar 19, 2006 7:39 pm

So I see, just tried it. Damn, I'm out of ideas then.

Justinus
Posts: 14
Joined: Wed May 04, 2005 3:26 am

Post by Justinus » Mon Mar 20, 2006 6:39 am

I have already tried queuing twice today. Unfortunately, there is no link available to download at all.

User avatar
exp
Site Admin
Posts: 2438
Joined: Tue Oct 01, 2002 9:42 pm
Location: Nowhere

Post by exp » Mon Mar 20, 2006 8:54 am

should be fixed now.

BYe!
EXP

User avatar
su8zer0
Posts: 20
Joined: Sun May 15, 2005 1:22 pm
Location: Poland
Contact:

Post by su8zer0 » Mon Mar 20, 2006 11:10 am

Okay, it works now, thanks :)

Locked