AOM_0.5.9.249 mega-crash

Bug reports for an official AniDB Client go here

Moderators: AniDB, AniDB API

Locked
Ferrelas
Posts: 5
Joined: Thu Jun 07, 2007 8:44 pm

AOM_0.5.9.249 mega-crash

Post by Ferrelas » Wed Aug 08, 2007 12:04 am

Every time I try to use this version of the client it crashes after about 5 mins. The worst part is that it also crashes explorer (it gets stuck at 100% cpu usage) and even if I kill and restart it my computer locks up and I have to reboot manually.

Am I doing anything wrong?

gramps
Posts: 6
Joined: Thu May 11, 2006 2:54 pm

Post by gramps » Wed Aug 08, 2007 6:37 am

i have the same problems as well

PetriW
AniDB Staff
Posts: 1522
Joined: Sat May 24, 2003 2:34 pm

Post by PetriW » Wed Aug 08, 2007 6:52 am

If you have nView that's probably the reason.

Anyway, you provide no information whatsoever on your computer spec, os or anything so I can't help you.

Info from System Information would be nice for example.

Ferrelas
Posts: 5
Joined: Thu Jun 07, 2007 8:44 pm

Post by Ferrelas » Wed Aug 08, 2007 10:04 am

Yes, I think I have nView, can I fix that in any way?

This is what system info says: Win XP pro version 2002 SP 2

AMD semperon 2500+ 768 MB ram

PetriW
AniDB Staff
Posts: 1522
Joined: Sat May 24, 2003 2:34 pm

Post by PetriW » Wed Aug 08, 2007 5:08 pm

Well, unless disabling nView fixes it I recommend trying out WebAOM instead, this is not really a bug in aom.5 in the first place and as I can't reproduce it I can't find a workaround for it.

Ferrelas
Posts: 5
Joined: Thu Jun 07, 2007 8:44 pm

Post by Ferrelas » Thu Aug 09, 2007 10:35 am

It seems to be working after I turn nView off. Thanks for your help.

Locked