Light blue HTML template thread [Bugs|Features|Support]

Want to help out? Need help accessing the AniDB API? This is the place to ask questions.

Moderator: AniDB

Jake030
Posts: 24
Joined: Mon Nov 08, 2004 2:18 pm

Post by Jake030 » Wed Feb 09, 2005 12:15 am

I think this is a very nice template. I'll just add a few things.
How about having your rating on the main page and a toggle
for the air date or db date? Also I think the pri_3 image should
be pri_2 and a copy of pri_1 should be named pri_3 ? I'm sure
about the first part of that anyway since I have a high priority
entry in the wishlist that wanted that image. Thanks.

User avatar
DonGato
Posts: 1296
Joined: Sun Nov 17, 2002 9:08 pm
Location: The Pampas, The land of the Gaucho!
Contact:

Post by DonGato » Wed Feb 09, 2005 2:15 am

In reality the problem with images is a bug in the SDK.
It should be fixed instead of us changing the images. :P

Jake030
Posts: 24
Joined: Mon Nov 08, 2004 2:18 pm

Post by Jake030 » Mon Feb 14, 2005 10:54 am

It seems the SDk has more thana few bugs hehe.

User avatar
fahrenheit
AniDB Staff
Posts: 438
Joined: Thu Apr 08, 2004 1:43 am
Location: Portugal

Post by fahrenheit » Mon Feb 14, 2005 10:59 am

yes it has some bugs, and the sdk to real export has some others and the templates itselves have some more :P

User avatar
DonGato
Posts: 1296
Joined: Sun Nov 17, 2002 9:08 pm
Location: The Pampas, The land of the Gaucho!
Contact:

Post by DonGato » Sat May 06, 2006 10:50 pm

Just updated the template and now it should work with new AniDB changes.
Any comment/suggestion/report will be welcomed. :)

User avatar
DonGato
Posts: 1296
Joined: Sun Nov 17, 2002 9:08 pm
Location: The Pampas, The land of the Gaucho!
Contact:

Post by DonGato » Fri May 12, 2006 6:57 am

More fixes added as well as some other minor features.

User avatar
Antono
Posts: 55
Joined: Fri May 27, 2005 6:38 am
Location: Greece

Post by Antono » Fri Sep 22, 2006 5:59 pm

English subtitles are displayed with a German-flag icon.

User avatar
DonGato
Posts: 1296
Joined: Sun Nov 17, 2002 9:08 pm
Location: The Pampas, The land of the Gaucho!
Contact:

Post by DonGato » Fri Sep 22, 2006 8:26 pm

I don't have such problem.
Did you update the images?
Can you provide some screencap or additional data?

User avatar
Antono
Posts: 55
Joined: Fri May 27, 2005 6:38 am
Location: Greece

Post by Antono » Fri Sep 22, 2006 10:05 pm

I put the "Required Images (new for v3.1)" images in the template's folder. Now that I look at it, the images' version is 2.7. The link apparently points to a previous version.

User avatar
DonGato
Posts: 1296
Joined: Sun Nov 17, 2002 9:08 pm
Location: The Pampas, The land of the Gaucho!
Contact:

Post by DonGato » Sat Sep 23, 2006 2:08 pm

Use the images.zip that is included in the export. I will inform exp/pretriw that the single file wasn't updated. Thanks!

PetriW
AniDB Staff
Posts: 1522
Joined: Sat May 24, 2003 2:34 pm

Post by PetriW » Thu Oct 05, 2006 9:04 am

This might be fixed, I'm however uncertain and would need more details if not.

Edit1: Nvm, can't find the correct file... :(
Edit2: Turns out it's on anidb.NET, hi blind as a bat petriw... I'll have to find where I tucked away the access info for that server.

User avatar
Rar
AniDB Staff
Posts: 1471
Joined: Fri Mar 12, 2004 2:41 pm
Location: UK
Contact:

Post by Rar » Thu Oct 05, 2006 11:29 am

I have access, someone bug me and I'll fix it.

Rar

PetriW
AniDB Staff
Posts: 1522
Joined: Sat May 24, 2003 2:34 pm

Post by PetriW » Thu Oct 05, 2006 1:31 pm

Okay, rar uploaded the new images.zip for us.~

User avatar
DonGato
Posts: 1296
Joined: Sun Nov 17, 2002 9:08 pm
Location: The Pampas, The land of the Gaucho!
Contact:

Post by DonGato » Thu Oct 05, 2006 1:42 pm

Thanks.

Anyway, do we need the link to images there now?
That was used when the images weren't included in the export that is not the current case.
It's more work for the ones updating it and confusing for the people.

User avatar
exp
Site Admin
Posts: 2438
Joined: Tue Oct 01, 2002 9:42 pm
Location: Nowhere

Post by exp » Fri Oct 06, 2006 7:18 am

well,

when I put up a template on the server i always removed the images, so they would not be included in the export. It seems that petriw didn't do that, so that is why you have the pictures in two locations now.

However, as the exports themselves tend to be huge due to the sheer size of the users mylist, the pictures really make up only a very small amount of the overall size. So i guess it is no longer worth it to require a separate download of the pics.
So I'd say that we can include the pics directly in the exported gzip files for now.

BYe!
EXP

Locked